OVK Besiktning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 75

OVK besiktning Norrköping

Vi gör OVK besiktning Norrköping

Liksom i våra OVK besiktningar i Linköping ser vi på samma sätt till att utföra våra OVK besiktningar i Norrköping. Vi har samma system för alla våra OVK besiktningar och är auktoriserade av Boverket för att utföra dem. Därför kan du alltid lita på att vi gör dem efter lagar och regler, dessutom gör vi det med en önskan om att människor som befinner sig i de lokaler som vi kontrollerar, ska må bra där.

Så utför vi OVK i Norrköping

  • Det inte finns föroreningar i luften i fastigheten och som kan spridas i byggnaden.
  • Vi ser alltid till så att det finns tydliga och lättförståeliga instruktioner och skötselanvisningar på en plats där alla kan se dem.
  • I varje OVK besiktning ser vi till så att ventiler och ventilationssystem alltid fungerar på rätt sätt. Och vi föreslår lämpliga åtgärder i de fall som ventilerna inte gör det.

Många gånger kan det underlätta att helt enkelt rensa ventilerna och rengöra dem, så fungerar de alldeles utmärkt igen. Skulle ventilerna vara i så dåligt skick att de inte fungerar på ett tillfredsställande sätt, så kan vi montera nya.

Du kan alltid kontakta oss för en kostnadsfri offert, så kan du se vad det skulle kosta att intallera nya och mer effektiva ventiler.

Ventilationsprojekt i Sverige AB


Box 6103
600 06 Norrköping

011-323 29 75

[javascript protected email address]

556648-1684


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Ventilservice


logo-image

Om Oss

Vi skapar energieffektivt och bra inomhusklimat med vår ventilservice – vi kan ventiler!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ventilationsprojekt i Sverige AB

Org nr: 556648-1684
Box 6103
600 06 Norrköping
Tel: 011-323 29 75

Hitta hit