OVK Besiktning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 75

OVK Besiktning

Vi utför ovk besiktningar i Östergötland

Vi erbjuder OVK till alla kommuner i Östergötland. Vi är din ventilationsfirma i Östergötland som erbjuder både OVK:er och Energieffektivisering av inomhusklimat för både uppvärmning och ventilation av luften inne.  Förutom att vi erbjuder OVK Besiktning i Linköping, erbjuder vi också OVK Besiktning i Norrköping, OVK Besiktning i Nyköping och i Stockholm, Södertälje, Eskilstuna och Katrineholm.

På uppdrag av kommunerna

När vi gör våra OVK besiktningar gör vi dem enligt aktuella regelverk. Vi gör det på uppdrag av kommunerna i Östergötland, och vi gör det när du tar kontakt och ber oss utföra det. Att utföra OVK besiktningar innebär att vi har ett stort ansvar att se till att de som bor, eller arbetar och vistas i de lokaler som vi besiktigar, ska må så bra de kan i den miljön. Förutom att vi kontrollerar ventiler och ventilationssystem, ger vi även alltid förslag om vilka förbättringar som bör göras. Dem gör vi för att människorna – och husen – ska må bra. Visste du att även hus är beroende av en god ventilering? Så är det. Ett hus som inte har en väl fungerande ventilation, kan snabbt drabbas av fukt, mögel och negativ inomhusmiljö. 

Det är alltid de olika kommunernas byggnadsnämnd som övervakar att fastighetsägare själv ansvarar för att genomföra en OVK besiktning. Om de inte gör en OVK besiktning kan nämligen kommunen tvinga fastighetsägaren eller hyresvärden att göra en sådan.

OVK besiktning i Östergötland

Nyköping och Norrköping är de städer där vi först startade vår verksamhet. Här har vi arbetat sedan 1993 och har sedan dess utökat vår OVK besiktning till att omfatta hela Östergötland. Som auktoriserade OVK besiktningstjänstepersoner, ser vi alltid till att ventilernas funktion och egenskaper fungerar i enlighet med de föreskrifter som Boverket har ställt upp.

Vi kontrollerar att ventilsystemet fungerar i huvudsak med de föreskrifter som gällde när systemet togs i bruk. Det innebär att vi inte kan ställa samma krav på gamla ventiler (viktigast är att de fungerar) som på riktigt nya och moderna ventiler. Skulle de inte fungera såsom de är tänkta att göra, undersöker vi vad vi kan göra för att förbättra energihushållningen i ventilerna så att inomhusklimatet inte blir sämre – utan tvärtom – blir bättre. Det är därför som du ska anlita oss för er OVK besiktning i Nyköping.

Vi utför noggranna OVK:er

Ventilationsprojekt i Sverige AB


Box 6103
600 06 Norrköping

011-323 29 75

[javascript protected email address]

556648-1684


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Ventilservice


logo-image

Om Oss

Vi skapar energieffektivt och bra inomhusklimat med vår ventilservice – vi kan ventiler!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ventilationsprojekt i Sverige AB

Org nr: 556648-1684
Box 6103
600 06 Norrköping
Tel: 011-323 29 75

Hitta hit