OVK Besiktning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 75

Om oss

Ventilationsprojekt i Sverige AB har funnits i 27 år, sedan 1993 – och har ända sedan starten arbetat med energieffektiviseringar, OVK besiktningar, underhållsarbeten av ventiler, värmesystem och kylsystem och vi har i många år haft serviceavtal med fastighetsägare, bostadsrättföreningar och hyresvärdar. Då har vi finjusterat och optimerat ventiler, rensat, renoverat eller installerat nya ventiler. Vi utför installationer och service av kylanläggningar, och ser till så att ventiler får en egen automation såsom styr, reglering och övervakning av ventiler till fastigheter.

Vi har certifiering enligt Incert       Vi har även certifiering enligt Kiwa

Vi har alla nödvändiga certifieringar och auktoriseringar som krävs för att vi ska kunna utföra OVK besiktningar med hög kompetens. Vi är certifierade av Incert och Kiwa.

Vi skapar energieffektiviseringar 

Ventiler är vårt fokus och det som vi kan, och är stolta över att vi är med och skapar så att människor och hus mår bra av ett mer energieffektivt och bra inomhusklimat. Vi, som människor, spenderar ju alltmer tid inomhus. Därför är en prioritering av inomhusluften viktig och central för alla. Med den senaste tekniken ser vi till så att människor kan bo med bättre och mer energieffektiva hus. Vi ser till att dina fastigheter, eller villa blir energieffektiv och får en bra och väl syresatt miljö.

Kontakta oss för offert

När du tar kontakt med oss får du en kostnadsfri offert. Du får offert både på OVK besiktningar, har du till exempel ett helt bestånd av fastigheter där du behöver en OVK besiktning, får du en offert så att du vet på förhand vad det kan kosta. Det är ju en nödvändig åtgärd och vi är fullt auktoriserade besiktningspersoner och utför noggranna OVK besiktningar.

Ventilationsprojekt i Sverige AB


Box 6103
600 06 Norrköping

011-323 29 75

[javascript protected email address]

556648-1684


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Ventilservice


logo-image

Om Oss

Vi skapar energieffektivt och bra inomhusklimat med vår ventilservice – vi kan ventiler!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ventilationsprojekt i Sverige AB

Org nr: 556648-1684
Box 6103
600 06 Norrköping
Tel: 011-323 29 75

Hitta hit