OVK Besiktning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 75

Energieffektivisering

Vi energieffektiviserar hus i Östergötland

Vi är ett av energieffektiviseringsföretagen i Sverige som arbetar i hela Östergötland; såsom i Nyköping, Norrköping, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Linköping och Katrineholm. Vi är ett stort energieffektiviseringsföretag som erbjuder dig som är byggentreprenör, bostadsägare eller hyresvärd att se över er användning av energi och – om ni så vill – kan vi hjälper er att ställa om den till grön energi.

Med det menar vi att vi ställer om den till förnybar och miljövänlig energianvändning. Vill ni det kan vi installera bättre och mer energieffektiva ventiler för byggentreprenader och privatpersoner i bostadshus. Förutom alla byggentreprenadföretag och renoveringsföretag vänder vi oss även till bostadsrättsföreningar och villaägare i Östergötland.

Varför är energieffektivisering viktigt?

Att spara på energi är bland det viktigaste vi kan göra, både när vi bygger nya hus och bostäder, men även när vi renoverar gamla hus. Energin är inte oändlig – förutom den förnybara energin som kommer från sol, vind och vatten. Om vi inte använder oss av grön energi kommer vi se, att de fossila bränslena kommer att ta slut. Dessutom kommer det fakturor på energin som vi kanske vill kunna sänka.

Vad är då bättre än att se till att den energi som vi faktiskt använder och utnyttjar, blir mer effektiv? Vi har lösningarna på alla sådana frågor. Ta kontakt och fråga oss om hur just ditt företag eller din villa skulle kunna bli mer energieffektiv!

Ventilationsprojekt i Sverige AB


Box 6103
600 06 Norrköping

011-323 29 75

[javascript protected email address]

556648-1684


Sänk kostnaderna

Använd grön energi

Få effektiva ventiler


Om Oss

Vi skapar energieffektivt och bra inomhusklimat

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ventilationsprojekt i Sverige AB

Org nr: 556648-1684
Box 6103
600 06 Norrköping
Tel: 011-323 29 75

Hitta hit