OVK Besiktning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 75

Energieffektivisering

Vi energieffektiviserar hus i Östergötland

Vi är ett ventilationsföretag som arbetar i hela Östergötland, men vi arbetar även i Nyköping, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna och Katrineholm. Vi är ett stort företag med många olika tjänster. Har ni ett byggentreprenör, är fastighetsägare eller hyresvärd och behöver se över era ventiler? Vi kan se till att ventilationssystemet optimeras och justeras för en bättre energianvändning.

Och vi kan hjälper er att ställa om till mer mijövänlig energi. Med det menar vi att vi ställer om ventilerna för en förnybar och miljövänlig energianvändning. Vi installerar då bättre och mer energieffektiva ventiler för byggentreprenader. Förutom alla byggentreprenadföretag och renoveringsföretag vänder vi oss även till bostadsrättsföreningar och villaägare i Östergötland.

Varför är energieffektivisering viktigt?

Att spara på energi är bland det viktigaste vi kan göra, både när vi bygger nya hus och bostäder, men även när vi renoverar gamla hus. Energin är inte oändlig – förutom den förnybara energin som kommer från sol, vind och vatten. Om vi inte använder oss av grön energi kommer vi se, att de fossila bränslena kommer att ta slut. Dessutom kommer det fakturor på energin som vi kanske vill kunna sänka. Vad är då bättre än att se till att den energi som vi faktiskt använder och utnyttjar, blir mer effektiv? Vi har lösningarna på alla sådana frågor.

Ta kontakt och fråga oss om hur era ventiler kan bli mer energieffektiva!

Ventilationsprojekt i Sverige AB


Box 6103
600 06 Norrköping

011-323 29 75

[javascript protected email address]

556648-1684


OVK-besiktning

Energieffektivisering

Ventilservice


logo-image

Om Oss

Vi skapar energieffektivt och bra inomhusklimat med vår ventilservice – vi kan ventiler!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ventilationsprojekt i Sverige AB

Org nr: 556648-1684
Box 6103
600 06 Norrköping
Tel: 011-323 29 75

Hitta hit